BINDEVÆVSMASSAGE

Bindevævsmassage mod appelsinhud, andre former for ophobninger i hudens bindevæv, smerter og ubalancer i kroppen.

Bindevævsmassage er en dyb behandlingsform, der hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen. Man skal være opmærksom på, at ubalancer i kroppen efter et stykke tid ofte udvikler sig til sygdomme.

Denne form for bindevævsmassage er simpel og effektiv og kan bruges som en separat alenestående behandling, eller som et rigtig godt supplement til alle andre behandlinger. I denne form for bindevævsmassage er behandlingen rettet mod laget mellem hud og muskulatur, altså det løse bindevæv.

Bindevævsmassage for kroppen

Kroppens bindevæv er depot for bl.a. affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Såfremt disse ikke bliver udskilt kontinuerligt, kan der opstå symptomer som fx. hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (fx. hævede ben), muskelspændinger, cellulitis og træthed samt psykisk ubalance.

Selve behandlingsformen er en relativt fysisk form for bindevævsmassage, men justeres naturligvis altid efter dit ønske. Der bliver i behandlingen lagt et direkte dybt træk på huden, som forårsager rødme og varme, og det er denne øgede blodcirkulation, der er med til at rense bindevævet og transportere affaldsstofferne væk, samt give en afspænding i muskulaturen.

Bindevævsmassage kan udføres på flere måder:

Som en ren mekanisk / fysisk massageform, hvor man ælter, trykker og løfter muskler og bindevæv, for derved at opnå udspænding.

Som en neural / hormonal terapi, hvor man, ved at massere bestemte (spændte) steder på kroppen, påvirker det autonome nervesystem og derved genskaber balancen mellem det sympatiske og det parasympatiske nervesystem.

Ved hjælp af massagekopper dannes et vaccum mellem huden og massagekoppen. Massagekoppen skubbes hen over huden i nogle bestemte mønstre, hvorved spændingerne i bindevævet løsnes.

Efter behandlingen vil man ofte føle sig følelsesmæssigt lettet, og det vil føles som om, der bliver mere plads til kroppen under huden.

Bindevævsmassage er blandt andet godt for:

–  Stress

–  Hæmmet kredsløb

–  Muskelsmerter/spændinger

–  Nedsat bevægelighed

–  Søvnbesvær

–  Generel uro i kroppen