FIRMAMASSAGE

Jeg tilbyder firmamassage og har gennem mange år været tilknyttet flere virksomheder. Her behandler jeg medarbejderen, normalt ca. 30 min, og det kan være alt fra ondt i skulder og nakke, til en dårlig fod eller fibersprængning, selv om det ikke nødvendigvis er arbejdsrelateret. Det giver gladere og mere effektive medarbejdere

Jeg tilbyder at se på de ansattes arbejdspladser og hjælpe med at indstille skriveborde, stole og pc’er mv. De steder hvor medarbejderen også får massage, har det haft stor effekt.

 

 

Referencer:

Planja A/S

Børnehaven Sønderholm

Sygehus Himmerland I Farsø og Hobro

Agrinord i Aars, Ålborg, Hobro og Hadsund

 

Mindre sygefravær og en positiv atmosfære

I dag, hvor samfundets forandringer og krav bliver stadig større, er det blevet almindeligt med fysiske symptomer som hovedpine, rygsmerter og træthed, samt psykiske symptomer som stress og mangel på selvtillid. De fleste sygedage i den vestlige verden skyldes muskelspændinger, hovedpine og rygsmerter. Flere og flere virksomheder og arbejdspladser kan se at det betaler sig, både for personale-miljøet og økonomisk, at have en massør tilknyttet. Det giver mindre sygefravær og ikke mindst en mere positiv atmosfære med tilfredse og effektive medarbejdere. Desuden kan beløbet trækkes fra som personale gode.

Massage er en helbredende behandling af muskler og kroppens bløde væv. Den hjælper med til at fjerne spændinger i de hårde og ømme muskler og forbedrer blodcirkulationen. Samtidig giver massage afslapning, lindring og velvære.

Prøvebehandling på jobmassage

Måske har I allerede talt om firmamassage men har lagt det hen, fordi det kan være for uoverskueligt at finkæmme markedet for priser og kvalitet. Derfor tilbyder jeg et uforpligtende engangsbesøg, hvor jeg giver en prøve-behandling eller som en anden mulighed, at en af Jeres medarbejdere kommer i min klinik til særpris.

I vil på den måde sikre Jer, at I får en professionel og effektiv behandling.